Здравейте, :)

Изключително се радваме, че се включвате в този наистина великолепен курс по изграждане на повече Съзнателност в ежедневието ни! :)

Курсът по Съзнателност се изпълнява по e-mail. До няколко минути след регистрацията си ще получите своето първо послание на вашия имейл (този, с който сте се регистрирали) с насоки за съдържанието и изпълнението на курса, а от утре започва същинската част. :) Когато в посланията, които получавате по имейл има линк към сайта, ще може да достъпвате съдържанието като използвате потребителското име и паролата, която сте си задали при регистрация. :)

Ако до края на деня не виждаш първото послание от курса в твоя имейл, моля провери в “спам”, в “категории” или в някоя друга папка на пощата си, тъй като понякога имейлите може да отидат там. Ако това се е случило, може намерият имейл да го прехвърлиш в inbox и това обикновено помага да получаваш имейлите си занапред в основната част на пощата си. Ако имате допълнителни въпроси свързани с курса сега или по време на изпълнението – моля не се колебайте да ни пишете ТУК. :)

Поздрави, :) 

Екипът на Alephia

Aware – 6 месечен курс за изграждане на по-голяма съзнателност в ежедневието ни. :)